Marijke Roelse
 
Ceremoniespreker, Verbinder

WIE IS MARIJKE? 

Een Magische Dag om Nooit te Vergeten

Op 3 september 2009 stond ik, vol zenuwen, achter de en-suite deuren van onze slaapkamer te wachten op HET moment. Ik droeg een prachtige jurk, mijn haar en make-up waren perfect, en mijn hakken maakten het plaatje compleet. Aan de andere kant van de deur wachtten mijn aanstaande man, familie, vrienden, en kinderen vol verwachting om mij voor het eerst als bruid te zien.

Het was een Magisch Moment! 

Blikken van liefde en trots, tranen van geluk en blijdschap vulden de kamer. En dat was nog maar het begin van de dag!
De hele dag verliep precies zoals wij hadden gepland; ongedwongen, relaxed en informeel. Overal waren kinderen die werden vermaakt door lieve kindermeisjes en zelfs een toverfee. 

Er was taart, genoeg champagne, en we sloten de dag af met een heerlijk diner aan lange tafels, gevolgd door dansen tot diep in de nacht.

Het Hoogtepunt: De Ceremonie 

Het absolute hoogtepunt van onze dag was de ceremonie zelf! Ons verhaal werd verteld met humor, ontroering, en liefde. Er werd stilgestaan bij dierbaren die ik miste, onze ontmoeting werd op een treffende manier beschreven, en alles werd afgesloten met het ja-woord. De ringen werden uitgewisseld door de oudste, gevolgd door de kus, omringd door de mensen die ons lief zijn. Het was gewoonweg fantastisch!

Jullie Unieke Liefdes verhaal

Mijn eigen ervaring wil ik ook aan jullie meegeven. Ik verzorg jullie huwelijksceremonie met liefde, aandacht, humor, en ontroering. 

Ik geloof in:

De liefde
De klik
De verschillen
Er voor elkaar zijn
In voor- en tegenspoed

Van 2009 naar Nu: Mijn Weg naar Ceremoniespreker

Waarom heb ik zolang gewacht om ceremoniespreker te worden? Ik ben nu 53 jaar, heb twee jongens van 15 en 19 jaar, hond en een kat. Ik heb altijd gedacht: wat zou het mooi zijn om alle aspecten die ik nu doe te combineren. 

Ik luister echt naar mensen, belicht hun kwaliteiten, motiveer, help, inspireer, en spreek met liefde, compassie, ontroering, en humor.

Professionele Ervaring

Sinds 2015 ben ik eigenaar van een bedrijf dat zich richt op training en coaching in gedrag en communicatie. Hierdoor ben ik gewend om voor groepen te spreken, echt naar mensen te luisteren, verschillen als iets moois te zien, en op zoek te gaan naar wat mensen verbindt.
Samen met een vriendin heb ik ook een praktijk waar we jongeren leren "leren leren". Als ik zelfs pubers kan boeien, dan kan ik zeker jullie ceremoniële wensen vervullen!

Waarom Kiezen voor Mij?
Ik ben positief, energiek, daadkrachtig, empathisch, enthousiast, creatief, praktisch, en klaar om jullie unieke liefdesverhaal te vertellen. 

Laat mij jullie helpen om jullie droomhuwelijk waar te maken met een onvergetelijke ceremonie!

Neem Contact op

Willen jullie een persoonlijke huwelijksceremonie die jullie verhaal vertelt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend voorgesprek. Samen maken we van jullie huwelijksceremonie een onvergetelijke ervaring! 

Positief, Energiek, Daadkrachtig, Empathisch, Enthousiast, Creatief, Praktisch en klaar om jullie unieke liefdesverhaal te vertellen! 

Foto door John Jennings van Unsplash

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is en hoe ik te werk ga?


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn