Marijke Roelse
 
Ceremoniespreker, Verbinder

WERKWIJZE 

Als jullie na het lezen van dit alles nog steeds interesse hebben dan gaan we afspreken om te ontdekken of we met z’n drieën een goede klik hebben. Deze eerst afspraak zal zijn via een video call. 

We bespreken jullie wensen en ideeën en samen bekijken we de mogelijkheden om de trouwceremonie helemaal speciaal en uniek te maken. Daarna besluiten we pas of we de huweijksceremonie met elkaar gaan vormgeven. Dit kennismakingsgesprek zal ongeveer 1 uur duren. Na de beslissing of we met elkaar verder gaan zal er een afspraak worden gemaakt voor een uitgebreid gesprek van ongeveer 2 uur. Hierin vraag ik jullie echt het hemd van het lijf ;-)

Daarnaast ga ik ook bij de familie en vrienden die belangrijk voor jullie zijn, op zoek naar jullie unieke verhalen, anekdotes en oh jee momentjes zodat ik een compleet beeld heb van jullie. En dan kan het schrijven van de speech beginnen!

Wat kunnen jullie van mijn werkwijze verwachten:

Foto door Christian Lue van Unsplash
  • Uitgebreide persoonlijke ontmoeting met jullie als bruidspaar
  • Verhalen ophalen bij dierbaren
  • Schrijven en vormgeven ceremonie
  • Ceremonie op de huwelijksdag
  • Bereikbaar via e-mail, whats-app en telefoon
  • `Meedenken met jullie ideeën en wensen om jullie droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden.
  • Ingelijste (minder) trouwakte en pen Jullie huwelijksceremonie is uniek en speciaal voor jullie daarom ben ik één uur voor aanvang van de ceremonie ben ik op de trouwlocatie aanwezig. Zo kan ik de ceremonieplek op mijn gemak bekijken, eventueel nog wat aanpassen, in samenspraak met de weddingplanner of ceremoniemeester, en het geluid checken. Eerst kom natuurlijk even kijken hoe het met het bruidspaar gaat en daarna kennis maken met ouders en andere familieleden en getuigen. De ceremonie duurt ongeveer drie kwartier. Dit is affhankelijk of het bruidspaar eigen huwelijksgeloften uitspreekt naar elkaar, een familielid nog wat wil zeggen of als een ritueel onderdeel uitmaakt van de ceremonie. Vanaf het moment dat de gasten gaan zitten tot het slotlied zorg ik er altijd voor dat dit maximaal één uur duurt.

Het tarief voor een huwelijksceremonie in Nederland start bij €1.250,00. inclusief btw. 

Reiskosten zijn op basis van 25 cent per kilometer bij een reisafstand van meer dan 25 kilometer. 

Voor een huwelijksceremonie in het buitenland maak ik graag een offerte.

Om voldoende aandacht te kunnen besteden, ben ik voor een beperkt aantal bruiloften per maand beschikbaar.
Neem snel contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn