Marijke Roelse
 
Ceremoniespreker, Verbinder

WIE IS MARIJKE? 

3 September 2009 stond ik zenuwachtig achter mijn en-suite deuren in onze slaapkamer te wachten op HET moment. Prachtige jurk, haren en make-up en dito hakken. Aan de andere kant van de deur wachtten mijn aanstaande man, familie, vrienden en kinderen vol verwachting om mij voor het eerst als bruid te zien......

Wat was dat magisch! Blikken van liefde en trots naar elkaar, tranen van geluk en blijdschap. En toen moest de dag nog beginnen!

De hele dag verliep precies zoals wij hadden bedacht en gepland; ongedwongen, relaxed en informeel. Zooitje kinderen overal met lieve kindermeisjes en zelfs een toverfee om ze te vermaken. Er was taart, genoeg champagne en na afloop met iedereen een heerlijk diner aan lange tafels en tot diep in de nacht dansen als dessert..... 

Maar het hoogtepunt van de dag was de ceremonie zelf!

Ons verhaal werd verteld met humor, ontroering en liefde. Er werd stil gestaan bij diegene die ik zo moest missen, spot-on werd het verhaal verteld van onze ontmoeting en dit alles afgesloten met het Ja-woord. De ringen werden uitgewisseld door de oudste en natuurlijk de kus! Dit alles omringd door de mensen die ons lief zijn. Het was gewoonweg fantastisch! 

Mijn eigen ervaring wil ik ook aan jullie meegeven. 

Jullie huwelijksceremonie verzorgen met liefde, aandacht, humor, en ontroering.

Daarnaast geloof ik in.....

De liefde

De klik

De verschillen

Er voor elkaar zijn

In voor- en tegenspoed Als je al in 2009 getrouwd ben waarom dan zo lang wachten om ceremoniespreker te worden?  

Ik ben ondertussen 52 jaar, 2 jongens van momenteel 14 en 18 jaar, 2 honden en 1 kat en ik denk al een tijdje;

Wat zou het toch mooi zijn om alle aspecten die ik nu doe te combineren: écht luisteren naar mensen, kwaliteiten van mensen belichten, motiveren, helpen, inspireren, spreken voor een groep met liefde, compassie, ontroering en humor.

Hierbij kwam ik elke keer uit op dezelfde conclusie: Ceremoniespreker!

Sinds 2015  ben ik eigenaar van een bedrijf dat zich bezighoudt met training en coaching in gedrag en communicatie. Mede hierdoor ben ik gewend om voor groepen te spreken, echt te luisteren naar mensen, verschillen als iets moois te zien en op zoek te gaan naar wat elkaar verbindt. 

Ook heb ik samen met een vriendin een praktijk waar we jongeren trainen hoe ze moeten "leren leren". Het puberbrein heeft namelijke hele andere interesses dus als ik zelfs die kan boeien ;-)

Verder ben ik….

Positief, Energiek, Daadkrachtig, Empathisch, Enthousiast, Creatief, Praktisch en klaar om jullie unieke liefdesverhaal te vertellen! 

Foto door John Jennings van Unsplash

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is en hoe ik te werk ga?


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn